Handschoenen

Bent u op zoek naar de juiste bescherming voor uw handen tijdens het airsoften? Met de juiste handschoenen voorkomt u geschaafde knokkels en sneetjes. De handschoenen voor airsoften van Needforgear hebben voldoende bescherming voor de knokkels, zodat u nog steeds snel kunt bewegen in diverse omgevingen. Bovendien hebben al onze handschoenen voldoende draagcomfort. Dit vinden wij belangrijk. Daarom hebben we hier extra aandacht aan besteed tijdens het testen van de handschoenen. Bij Needforgear testen we namelijk al onze producten zelf, zodat we u altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Webshop

Beweeg sneller met voldoende bescherming

Handschoenen bieden diverse voordelen bij airsoften die niet te onderschatten zijn. Dit maakt ze een onmisbaar onderdeel van uw airsoft uitrusting, net zoals plate carriers en helmen. De handschoenen van Needforgear bieden u uitstekende bescherming. De tactical gloves zijn gemaakt van een Kevlar stof, waardoor uw handen overal beschermd worden. Daarnaast hebben onze handschoenen verstevigingen van rubber op de knokkels. Door deze bescherming kunt u met uw handen en knokkels langs ruwe oppervlakken schuren, zonder dat u pijn ervaart. Zo hebben uw handen geen last meer van ruwe muren, takken en scherpe voorwerpen. Dit zorgt ervoor dat u sneller kunt bewegen en in dit opzicht minder voorzichtig hoeft te zijn.

Handschoenen

Comfortabele handschoenen

Ook al bieden onze handschoenen u veel bescherming, ze blijven comfortabel om te dragen. De handschoenen ademen en hebben een luchtdoorlatend design. Bovendien beperken onze handschoenen u niet bij het schieten met uw geweer of pistool. De handschoenen met vingers sluiten goed aan zodat u profiteert van een uitstekende verhouding tussen bescherming en finesse. 

Behoud al uw finesse

Wilt u het optimale gevoel in uw vingertoppen behouden? Dan hebben we uiteraard ook handschoenen zonder vingers beschikbaar. Deze handschoenen bieden u nog steeds een uitstekende bescherming van uw knokkels. Deze bescherming wordt gecombineerd met de complete fijngevoeligheid die u behoudt in uw vingers. Zo kunt u bij missies waar details belangrijk zijn, nog steeds uitstekend presteren. Bovendien worden uw handen minder snel warm in deze handschoenen en zijn ze dus uitermate geschikt voor gebruik in de zomer.

Camoufleer uw handen met handschoenen van Needforgear

Uiteraard zijn de handschoenen van Needforgear beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Door te kiezen voor een zwarte of tan kleur, kunt u door het dragen van handschoenen uw handen camoufleren. Vanwege de vele voordelen zijn handschoenen niet alleen een accessoire, maar ook een essentieel onderdeel van uw airsoft uitrusting.

Webshop