Plate carriers

Bent u op zoek naar originele airsoft uitrusting die niet van echt militair materiaal is te onderscheiden? Bij Needforgear kunt u terecht voor alle onderdelen van uw airsoft uitrusting. U kunt bij ons bijvoorbeeld verschillende soorten plate carriers vinden. Hiermee draagt u niet alleen gemakkelijk pouches mee in het veld, maar kunt u ook extra bescherming toevoegen. 

Webshop

De bescherming van plate carriers

De carriers van Needforgear zijn niet van de echte te onderscheiden, omdat ze ook als echte plate carriers gebruikt kunnen worden. Deze items hebben namelijk speciale vakken waar beschermende platen in bevestigd kunnen worden. Zo is het mogelijk om een plate carrier te verstevigen met kogelwerende of scherfwerende platen. Dit is de manier waarop militairen hun lichaam beschermen tijdens missies en oefeningen. Voor airsoft kunt u ook platen toevoegen, waardoor u uw torso optimaal beschermt. Ook kunt u de bescherming uitbreiden met een van onze helmen.

Bevestig gemakkelijk diverse pouches

Naast dat de carriers van Needforgear bescherming bieden, profiteert u met een van onze carriers van nog meer andere voordelen. Zo biedt een plate carrier u veel opties voor het bevestigen van pouches. Afhankelijk van het model en de uitvoering kunt u meer of minder pouches bevestigen aan een plate carrier. Het grote voordeel is dat u het exacte aantal pouches kunt bevestigen. Zo heeft u nooit onnodige pouches aan uw plate carrier.

Plate carriers

Onze plate carriers zijn gemakkelijk in gebruik

Niet alleen de mogelijkheden voor het bevestigen van pouches bieden u gemak. De plate carriers van Needforgear zijn bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Dit komt doordat we zelf al onze producten testen. Pas wanneer we zelf tevreden zijn over de kwaliteit en de prijs die we kunnen bieden, verschijnen onze producten in de webshop. Voor gebruiksgemak hebben we plate carriers met een quick release functie, zodat u ze makkelijk aan en uit kunt trekken. Ook zijn ze volledig verstelbaar, waardoor bijna iedereen ze comfortabel kan dragen. 

Andere praktische eigenschappen

Enkele andere praktische eigenschappen van onze carriers zijn de diverse kleuren en het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Een aantal van onze carriers hebben het gepatenteerde Multicam camouflage patroon. Hierdoor word je in een bosrijke omgeving minder snel waargenomen. Bij een buitensport, zoals airsoft, is het praktisch als uw uitrusting waterdicht is. De plate carriers van Needforgear zijn daarom gemaakt van de waterdichte nylon stof Cordura. Zo kunt u in alle weersomstandigheden comfortabeler airsoften.

Webshop