Helmen

Wilt u de basisuitrusting voor airsoft uitbreiden? Dan is een helm een uitstekende toevoeging. De helmen van Needforgear bieden niet alleen voldoende bescherming, maar ook een gevoel van realisme. Wanneer u bij ons een helm uitzoekt, weet u zeker dat deze van hoge kwaliteit is. Wij testen al onze producten namelijk zelf. Zo weten we precies wat we aanbieden en hoe goed de prijs-kwaliteitverhouding is.

Webshop

Bevestig accessoires op diverse manieren

Bij Needforgear hebben we diverse soorten helmen in het assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld de fast airsoft helm. Onze producten bieden u de mogelijkheid om uw oren en hoofd te beschermen. Ook kunt u op diverse manieren accessoires bevestigen aan uw helm. Onze helmen hebben diverse rails en plaatsen die voorzien zijn van klittenband. Op deze plaatsen kunt u gemakkelijk accessoires zoals een zaklamp, nachtvisie en patches bevestigen. Omdat de helmen van hoge kwaliteit zijn, kunt u eindeloos wisselen en variëren met de accessoires, zonder dat ze snel slijten.

Helmen

Een ruime keuze bij Needforgear

Wij bieden u veel keuzeopties in helmen. Zo hebben we diverse merken, zoals Emersongear. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Onze helmen zijn bijvoorbeeld beschikbaar in de populaire kleuren zwart en tan, maar we hebben ook helmen met het gepatenteerd Multicam camouflage patroon. Met deze opties in kleuren kunt u voor iedere situatie en ieder terrein een geschikte kleur helm vinden. Naast kleur, speelt model vaak een grote rol bij het uitzoeken van een helm. Daarom hebben we modellen met een high cut en modellen met extra bescherming voor uw oren. Beide modellen zijn uitstekend te combineren met gehoorbescherming. Een belangrijk verschil is dat bij een high cut helm vaak oorkappen worden gedragen en bij de andere modellen vaak kleinere gehoorbescherming.

Het draagcomfort van onze helmen

De helmen van Needforgear bieden u ook een zekere mate van draagcomfort. Onze airsoft helmen blijven op de plaats zitten doordat ze volledig verstelbaar zijn. Bovendien bevestigt u een van onze helmen met een chinstrap. Deze band gaat op of over uw kin, waardoor de helm uitstekend blijft zitten bij iedere beweging. Het draagcomfort van de helmen is vooral groot door het lichte gewicht en de zachte binnenkant van de helm. De druk wordt goed verdeeld, waardoor u soms niet eens merkt dat u een helm draagt.

Wilt u genieten van volledige bescherming bij airsoft? Dan heeft Needforgear ook praktische plate carriers. Hierop kunt u ook accessoires bevestigen in diverse pouches.

Webshop