Tactical gear

Tactical gear heeft altijd al onze interesse gehad. We waren als broers altijd al sterk geïnteresseerd in de tactische uitrusting van militairen die wereldwijd actief waren. Uiteindelijk is die interesse uitgemond in deze webshop. Ja, je mag best spreken over een uit de hand gelopen hobby. Tactical gear kunnen we je bieden in de vorm van legeruitrusting, militaire spullen, kleding en uitrusting en bijvoorbeeld airsoft loadout. Wat betreft airsoft gear mogen we ons door ons gevarieerde aanbod ondertussen best uniek noemen. En daar zijn we best een beetje trots op.

 

Webshop

 

Je koopt alleen geteste tactical gear voor een zeer betaalbare prijs

Tactical gear heeft dus altijd onze bijzondere interesse gehad en die interesse is er nog steeds. Onze interesse is breder. We bieden je daarom in onze webshop een zeer breed aanbod van militaire gear, en dat steeds van de beste kwaliteit. Daarbij hechten we er waarde aan om alleen spullen van de beste kwaliteit te bieden. Koop je voor een bedrag vanaf 35 euro, dan krijg je van ons de spullen ook nog eens gratis toegestuurd. 

 

Alleen het beste op het gebied van plate carriers, helmen en rugzakken

We hebben je als specialist in tactical gear veel te bieden. Ons aanbod biedt alleen het beste op het gebied van plate carriers, tactical belts, helmen, rugzakken speciaal voor militairen en handschoenen, om daarmee slechts een kleine greep uit ons indrukwekkende aanbod te benoemen. 

 

Webshop

 

We houden nauwgezet in de gaten wat er aan tactical gear op de markt komt

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden we nauwgezet in de gaten wat er op het gebied van tactical gear op de markt wordt gebracht. Uit dat aanbod maken we gerichte keuzes, waarbij we vooral scherp letten op de geboden kwaliteit. Vervolgens gaan we zelf met deze producten aan de slag. We testen ze dus uitvoerig. Is de test geslaagd en kunnen wij ons ook nog eens vinden in de prijs die berekend wordt, pas dan plaatsen we de producten op de website. Dat maakt dat je altijd producten koopt waarvan je weet dat ze goed zijn, dat ze prima betaalbaar zijn en een goede prijs- kwaliteitsverhouding hebben. 

 

We zijn tevreden, maar willen graag en nog flink doorgroeien

We zijn tevreden over de ontwikkeling van onze webshop, we willen echter snel en flink doorgroeien. We willen je simpelweg alles aan kunnen bieden wat jij nodig hebt voor je eigen gemak. Voldoende redenen dus om toch vooral jouw tactical gear bij ons te kopen.

 

Contact