Tactical Belts

Wilt u genieten van bewegingsvrijheid, maar wel voldoende magazijnen mee kunnen nemen in het veld? Met de tactical belts van Needforgear kunt u diverse pouches en andere benodigdheden meedragen tijdens het beoefenen van de airsoft sport. Onze tactical belts zijn bijzonder makkelijk in gebruik. Bovendien zijn ze van kwalitatieve materialen gemaakt waardoor een riem van Needforgear lang mee kan gaan. U profiteert dus maximaal van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze tactical belts. 

Webshop

De diverse bevestigingsmogelijkheden van tactical belts

Tactical belts bieden u veel mogelijkheden voor het bevestigen van pouches. Vanwege de stevigheid van de riemen kunt u verschillende pouches aan een tactical belt bevestigen. Populaire items om aan een tactical belt te bevestigen zijn onder meer magazijn pouches, dump pouches en holsters. Dump pouches houden vaak een toenemend aantal aan lege magazijnen vast. Dit kan een dump pouch zwaar maken, waardoor u deze beter aan een tactical belt dan aan plate carriers kunt bevestigen. Holsters voor pistolen kunt u het best bevestigen aan een war of duty belt vanwege de locatie. Op de hoogte waarop u een tactical belt draagt, kunt u altijd gemakkelijk naar uw pistool grijpen. Om deze hoogte constant te houden kunt u tactitcal belts strak vastmaken of bevestigen aan uw tactical vest.

Tactical Belts

Geniet van een uitstekende bevestiging van accessoires

De tactical belts van Needforgear hebben meerdere eigenschappen die voor een uitstekende bevestiging zorgen. Zo kunt u een holster of magazijnhouders bevestigen door middel van het Molle systeem. Bovendien kunt u de riem zo strak aansnoeren als u wilt. Onze tactical belts zijn namelijk geschikt voor iedereen, ongeacht uw breedte. Naast een stevige bevestiging, hebben de tactical belts ook de mogelijkheid voor een snelle bevestiging. Met het quick release systeem maakt u de riem snel los en vast.

Zowel mobiliteit als comfort en een goede pasvorm

Onze tactical belts zijn gemaakt van stevig materiaal, maar bieden ook voldoende comfort. De druk van de riem wordt namelijk goed verdeeldg Afhankelijk van uw voorkeur kunt u voor een tactical belt die bestaat uit zowel een binnen- als buitenband of een riem die uit één stuk bestaat kiezen. Beide soorten zullen anders aanvoelen.

Profiteer van een ruime keuze tactical belts

Bij Needforgear heeft u een ruime keuze uit tactical belts. Dit betreft niet alleen modellen, maar ook kleuren. Zo hebben we tactical belts in de kleuren zwart en tan. Bekijk het volledige assortiment om een wel overwogen keuze te maken.

Webshop