De NFG Nieuwsbrief

Nieuwsbrief NFG 

Hallo allemaal, Thomas en Daniel hier.

In onze nieuwsbrief willen we jullie graag op de hoogte houden van aankomende producten die nog in de wachtrij staan. Zo kunnen jullie meteen enthousiast raken voor toekomstige aankopen en krijgen jullie toegang tot speciale aanbiedingen. Ook willen we graag vertellen wat onze drijfveer is voor het maken van ons bedrijf en waarom we zoveel tijd investeren in het uitzoeken en testen van alle producten.

We zijn beiden ons hele leven bezig geweest met militaire uitrusting en kochten regelmatig nieuwe gear. Het krijgen van een pakketje voor de deur met de hebbedingetjes en gespecialiseerde uitrusting die jij al zo lang wilde hebben is alsof je jezelf een cadeau geeft. Het geeft ons altijd een lach op het gezicht om weer nieuwe spullen binnen te krijgen. Wij willen dit gevoel het liefst met zoveel mogelijk mensen delen, maar als particulier in nederland is de prijs voor dit soort uitrusting erg hoog voor wat je uiteindelijk krijgt terwijl dit helemaal niet nodig is. 

Wij kunnen als bedrijf grote hoeveelheden in een keer inkopen waardoor de kosten per product word verlaagt, hierdoor kunnen wij goedkoper producten leveren aan jullie en de belachelijke prijs voor militaire uitrusting verminderen in heel Nederland. 

We horen graag van de community wat jullie graag terug willen zien op de website. Wij zullen dan die producten zo snel mogelijk testen en op de website zetten dus laat jou stem horen!

 

Laat reviews achter!